tartuvalgus.ee

MEESKOND

Elo Liiv

TAVA24 peakuraator

Tel: +372 56984477

E-post: elo@tartuvalgus.ee

Elo Liiv on skulptor ja õppejõud, kes kasutab kohaspetsiifilise ja eksperimentaalse kunsti loomiseks tänapäevaseid tehnoloogiaid nagu video, mapping, valgus ja kineetika. Ta on MTÜ Valgusklubi üks juhte, korraldades festivali Tartu Valgus ning teisi valgusteadlikkust tõstvaid sündmusi.
www.eloliiv.ee

Marko Kuusik

TAVA24 töötubade kuraator

Tel: +372 56667991

E-post: marko@evda.ee

Marko kirg on valgustus ja missiooniks luua läbi valguse parem elukeskkond. Ta on tegelenud alates 2008. aastast valgustuse projekteerimisega. Ta on üks Eesti Valgustusdisainerite Assotsiatsiooni (EVDA) asutaja liikmetest. Marko on lõpetanud Saksamaal Hochschule Wismari ülikooli arhitektuurse valgustusdisaini erialal.

Caspar Lootsmann

TAVA24 tehniline juht

Tel: +372 55631191

E-post: caspar@tartuvalgus.ee

Caspar Lootsmann on tegelenud produktsiooni-ja valguslahendusi pakkuvat üritusturundusega rohkem kui kümme aastat, ta juhib ettevõtet Dream Solution, mille alt on näinud ilmavalgust nii suuremad kui väiksemad kontserdid ning festivalid. Caspari kirgliku juhtimist on tunda saanud nii valgusfestival “Valgus Kõnnib Kadriorus” kui Tartuff ja PÖFF. Valguskunstnikuna ja loovjuhina on ta viimastel aastatel tõsisemalt tiibu sirutanud ka oma isiklike valgusinstallatsioonide arendamisega.

Karl Kristjan Kits

TAVA24 turundusjuht

Tel: +372 55584637

E-post: Karl@tartuvalgus.ee

Valguskunstnik ja disainer Karl Kristian Kits on nõustanud ja viinud ellu mitmeid kultuuri- ning sotsiaalvaldkonna projekte. Ettevõtjana selle sõna otseses mõttes on ta võtnud ette kõikvõimalikke projekte, alates sotsiaalkampaaniatest kuni Eesti õhu pakendamiseni. Ta on inimeste ja protsesside juht, kes soovib pakkuda sihtgrupile lisaks meelelahutusele ka mõtteainest tõsisemate ühiskondlike teemade kohta.

Janno Siil

TAVA24  töötubade tehniline juht

Tel: +372 53426695

E-post: janno@tartuvalgus.ee

Janno Siil on energeetika haridusega multitalent – teda võib kohata mängimas puhkpilli Jägermeister Brassbändis, Tehnika Ülikooli Big Bandis, Tartu akadeemilises puhkpilli orkestris Popsid või Chillis. Igapäevaselt töötab ettevõttes MicroWatt OÜ elektri-, automaatika- ja valguslahendus projektidega. Eriline huvi valgustusdisaini vastu on ta aga toonud TAVA teami asendamatuks liikmeks.

Margus Tamm

TAVA visuaalne identiteet ja graafiline disain

 

Jaanus Tamm

Tartu Linnavalitsus

Tel: +372 58506742

E-post: Jaanus.Tamm@raad.tartu.ee

Jaanus Tamm on üle 9 aasta töötanud Tartu Linnavalitsuses projektijuhina. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ja töötanud rohkem kui 15 aastat erasektoris. Jaanus oli seotud rahvusvahelise välisvalgustusele suunatud projektiga “Light in the City” (2013-2014).

Scroll to Top

Liitu meie uudiskirjaga

Sisesta E-mail*
Vali, milliseid uudiskirju soovid meilt saada*